Zupa z topinamburu i chrzanu
Jeśli u pacjenta występuje około 55 minut do spędzenia w kuchni, Topinambur & chrzan zupa może być niesamowite bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka ziemniaków, szczypiorek plus dodatkowe do dekoracji, sos chrzanowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu, Latki z ziemniaków i topinamburu Yukon Gold z majonezem jabłkowo-chrzanowym i Taramasalatą, oraz Krem z karczocha i zupa z topinamburu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Karczochy włożyć do puszki do pieczenia i skropić olejem.
Piec przez 30 minut do miękkości. wyjąć z piekarnika, a następnie odstawić do ostygnięcia.
W międzyczasie, na dużej patelni, doprowadzić bulion do wrzenia, dodać ziemniaki i gotować na wolnym ogniu przez 5-10 minut do miękkości. Gdy karczochy są na tyle chłodne, że można je ostrożnie obrać ze skórek i przenieść mięso do robota kuchennego.
Dodać ziemniaki i trochę bulionu warzywnego, a następnie proces do gładkiej.
Przetworzyć mieszaninę do pozostałego zapasu, wymieszać i delikatnie podgrzać. Wymieszać z sosem chrzanowym i posiekanym szczypiorkiem, następnie obficie doprawić do smaku. Zupę kadzi się do miseczek, a każdą z nich polewa łyżką śmietany.
Podawać zupę przyozdobioną świeżym szczypiorkiem.