Zupa z szynką i fasolą to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Za 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, ziemniaków, pieprzu i ząbków czosnku. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 61%. Zupa z granatowej fasoli (szynka i fasola), Zupa z szynką i fasolą, oraz Zupa z szynką i fasolą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podsmaż szynkę, cebulę i czosnek na maśle, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj kolejne siedem składników; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3
Dodaj groszek i gotuj przez 5 minut dłużej lub do podgrzania. Dodaj pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone