Zupa z szynki i białej fasoli

Zupa z szynki i białej fasoli
Zupa z szynki i białej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, szynkę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zupa z białej fasoli i szynki.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż drobno posiekasz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj warzywa; saute 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
4
Dodaj szynkę, liść laurowy, fasolę i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 12 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem i pieprzem. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn