Zupa z szalotki i ziemniaków

Zupa z szalotki i ziemniaków
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Scallion i zupa ziemniaczana może być wybitny przepis, aby spróbować. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pieprzu, młode ziemniaki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaczano-Scallion Latkes, Crispy Scallion Placki Ziemniaczane, oraz Makaron ziemniaczany z boczkiem i cebulką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj szalotki i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1
Dodaj smak i teksturę, mieszając w 1 szklance zamrożonych ziaren kukurydzy podczas ostatnich 5 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn