Zupa z soczewicy ze złocistymi burakami i Brukiewką

Zupa z soczewicy ze złocistymi burakami i Brukiewką
Zupa z soczewicy ze złocistymi burakami i Brukwią wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 247 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,45 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Mieszanka pasternaku, cebuli, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Spróbuj Złota Francuska Zupa Z Soczewicy + Gratisy, Zupa Z Soczewicy Z Kurczaka Golden Coconut, oraz Marynowane Złote Buraki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj i mieszaj oliwę z oliwek, cebulę, marchew, pasternak, buraki, brukiew i koper włoski w garnku na średnim ogniu, aż warzywa zaczną mięknąć, około pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PasternakPasternak
BrukiewBrukiew
MarchewMarchew
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
BurakBurak
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Bulion warzywny wymieszać z warzywami i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
WarzywaWarzywa
3
Dodaj soczewicę, suszony tymianek, liście laurowe i pietruszkę. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są miękkie, o 35 protokół. Doprawić solą i zmielonym czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Suszony TymianekSuszony Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
SoczewicaSoczewica
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn