Zupa z soczewicy II
Zupa z soczewicy II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka bulionu wołowego, przyprawy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, Zupa z soczewicy i szynki, oraz Zupa z szynki i soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, połączyć olej i cebulę i saute przez 5 minut, lub aż cebula będą miękkie.
Dodać bulion i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Dodaj soczewicę, sos i przyprawy. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut, lub do soczewicy są miękkie. Sól i pieprz do smaku.