Zupa z soczewicy i kiełbasy
Zupa z soczewicy i kiełbasy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury zupy. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 637 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka selera, bulionu z kurczaka, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Kiełbasa Zupa Z Soczewicy, Zupa Z Kiełbasy I Soczewicy, oraz Zupa Z Kiełbasy Z Soczewicy.
Instrukcje
Umieścić kiełbasę w dużym garnku. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Dodaj cebulę, seler i posiekany czosnek, i saute do miękkości i półprzezroczyste. Wymieszaj z soczewicą, marchewką, wodą, bulionem z kurczaka i pomidorami. Doprawić czosnkiem w proszku, pietruszką, liśćmi laurowymi, oregano, tymiankiem, bazylią, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 1/2 do 3 godzin, lub do soczewicy są miękkie.
Wymieszać makaron i gotować 15 do 20 minut, lub do makaronu jest miękki.