Zupa z soczewicy trwa 45 minut od początku do końca. Za 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 339 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes wymaga mielonego pieprzu, papryki, pietruszki i wywaru z kurczaka. Wielu osobom bardzo spodobało się to danie główne. 497 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 98%. Ten wynik jest niesamowity. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, Zupa Z Soczewicy, oraz Najlepsza Zupa Z Soczewicy.
Instrukcje
1
W dużym garnku podsmaż cebulę na oleju, aż będą błyszczące. Dodaj czosnek, paprykę, seler, marchewkę i smaż przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej Wody
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Gdy warzywa będą smażone przez 10 minut, dodaj pomidory, wywar z kurczaka, soczewicę, liście laurowe, sól i pieprz. Dobrze wymieszaj, następnie dodaj wino i zagotuj mieszaninę. Powoli zmniejsz ogień i gotuj przez 1 godzinę na małym lub średnim ogniu; lub aż soczewica będzie miękka.