Zupa Z Soczewicy
Zupa z soczewicy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 11 porcjami. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać mięsisty zupa kości, pieprz, soczewica, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, Zupa z soczewicy i szynki, oraz Zupa z szynki i soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę i kości zupy w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; dodaj pomidory, cebulę, soczewicę, marchew, seler, sól i pieprz, dobrze mieszając. Dusić 1 1/2 godziny, często mieszając.
Zdjąć z ognia; usunąć i wyrzucić kość zupy.
Wymieszać parówki; dusić dodatkowe 30 minut, często mieszając.
Podawać natychmiast w ciepłych miseczkach do zupy.