Zupa z selera, pancetty i tymianku

Zupa z selera, pancetty i tymianku
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i pierwotne przepisy do skrzynki receptury, seler, pancetta & zupa tymianek może być przepis, który należy spróbować. Na $3.09 za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Mieszanka rosołu z kurczaka, pancetta, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 286 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa selerowa z tymiankiem, Puree z zupy selerowej z Glazurowanym selerem i Curry jabłkiem, oraz Dziś Kolacja: Spaghetti z tymiankiem-Puree z selera chilijskiego.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni. Skwierczeć pancetta przez około 3 min z każdej strony, aż chrupiące, następnie wyjąć na talerz i odstawić. Roztopić masło na tej samej patelni, dodać cebulę, liść laurowy i łodygi tymianku i gotować przez 10 minut, aż zacznie się złocić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać seler i gotować przez 2 min więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
3
Zalać bulion i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, aż seler będzie miękki. Śmietanę wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Wyłowić z zatoki i łodygi tymianku, a następnie oczyścić zupę, aż będzie gładka. Wymieszać przez połowę liści tymianku i wrzucić zupę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
SelerSeler
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
4
Podawać z chrupiącą pancettą, pozostałymi liśćmi tymianku i odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn