Zupa z selera, pancetty i tymianku

Zupa z selera, pancetty i tymianku
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i pierwotne przepisy do skrzynki receptury, seler, pancetta & zupa tymianek może być przepis, który należy spróbować. Na $3.09 za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Mieszanka rosołu z kurczaka, pancetta, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 286 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa selerowa z tymiankiem, Puree z zupy selerowej z Glazurowanym selerem i Curry jabłkiem, oraz Dziś Kolacja: Spaghetti z tymiankiem-Puree z selera chilijskiego.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni. Skwierczeć pancetta przez około 3 min z każdej strony, aż chrupiące, następnie wyjąć na talerz i odstawić. Roztopić masło na tej samej patelni, dodać cebulę, liść laurowy i łodygi tymianku i gotować przez 10 minut, aż zacznie się złocić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać seler i gotować przez 2 min więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
3
Zalać bulion i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, aż seler będzie miękki. Śmietanę wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Wyłowić z zatoki i łodygi tymianku, a następnie oczyścić zupę, aż będzie gładka. Wymieszać przez połowę liści tymianku i wrzucić zupę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
SelerSeler
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
4
Podawać z chrupiącą pancettą, pozostałymi liśćmi tymianku i odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn