Zupa z raków i krabów

Zupa z raków i krabów
Przepisów na dania główne nigdy nie jest za dużo, więc wypróbuj zupę z raków i krabów. Ten bezglutenowy i pescatarianowy przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 3,17 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 15 g białka, 60 g tłuszczu i łącznie 664 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Udaj się do sklepu i kup serek śmietankowy, żółtka, raki i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 42% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy obejmują zdrowsze bezglutenowe raki i kraby Gumbo (Redux), zdrowsze bezglutenowe raki i kraby Gumbo (Redux) oraz Zdrowsze bezglutenowe raki i kraby Gumbo (Redux).

Instrukcje

1
Rozpuść masło w dużym rondlu, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj cebulę, kukurydzę i raki i smaż przez około 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RakiRaki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Dodaj śmietanę, bulion i mięso krabowe i gotuj na dużym ogniu, ale nie gotuj. Gotuj przez około 10 minut, aby smaki się połączyły, następnie zmniejsz ogień do małego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
4
Dodaj ziemniaki, zieloną cebulę, serek śmietankowy i pieprz cayenne. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5
Na koniec dodać 2 żółtka, sok z limonki, posiekaną natkę pietruszki i starty ser. Rozłóż do misek i podawaj. Świetne danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla

Polecane wino: Wino Musujące, Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio, Muscadet, Gruener Veltliner

Raki można łączyć z winem musującym, Chardonnay i Rieslingiem. Chociaż różne owoce morza z pewnością wymagają różnych win, zazwyczaj rześkie, lekkie białe wino lub białe wino musujące załatwi sprawę i nie zagłuszy żadnych subtelnych smaków. Możesz spróbować Bollinger Brut Special Cuvee. Oceniającym podoba się, z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Smak gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łącz się ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn