Zupa z przegrzebków i grzybów

Zupa z przegrzebków i grzybów
Need a zupa pescatariańska? Przegrzebek i pieczarki Chowder może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skondensowanej śmietany zupy ziemniaczanej, masło, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 22 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Przegrzebków, Zupa Z Przegrzebków, oraz Fish & Scallop Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim garnku, na średnim ogniu, roztopić 2 łyżki masła. Zagrzebać przegrzebki w mące. Strząsnąć nadmiar i saute w maśle przez 3 minuty, lub aż nieprzezroczyste i zaczynają kolor. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć przegrzebki z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podsmażyć grzyby i seler przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4
Wymieszaj wino, zupę ziemniaczaną, sok z małży i przyprawę do owoców morza. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Wymieszać przegrzebki z nagromadzonym sokiem i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
Zupa ZiemniaczanaZupa Ziemniaczana
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn