Zupa z przegrzebka i Soba

Przegrzebek i zupa Soba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz przegrzebki morskie, sos sojowy, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Krem Z Zupy Przegrzebkowej, oraz Zimny makaron Soba z sosem Tsuyu (zaru Soba) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować soba lub spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie wypłukać przegrzebki i osuszyć. W garnku, przynieść bulion i szalotki na wolnym ogniu.
Dodaj marchew i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Dodaj przegrzebki i gotować, aż będą w całym tym samym kolorze, 5 do 7 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z sosem sojowym. Podziel soba lub spaghetti między poszczególne miski. Kadzi zupę nad makaronem.
Podawać z dodatkiem sosu sojowego na boku.WSKAZÓWKA:Możesz zmieniać warzywa w zależności od nastroju lub zawartości chrupkiego. Rozważ użycie zielonej fasoli, groszek śnieżny, edamame, bok choy, lub zieleni liściastych, takich jak Chard szwajcarski, oprócz lub zamiast marchwi.