Zupa z pieczonych warzyw korzeniowych z grillowanymi grzankami serowymi

Zupa z pieczonych warzyw korzeniowych z grillowanymi grzankami serowymi
Need a danie główne Wegetariańskie? Zupa z pieczonych warzyw korzeniowych z grillowanymi grzankami serowymi może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.07 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz marchew, Delikatesy wyciąć na grubszej stronie ostry cheddar, dash miód, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zupa z pieczonych warzyw korzeniowych z grillowanymi grzankami serowymi, Zupa pomidorowa z pieczoną papryką, czosnkiem i cebulą z grillowanymi grzankami serowymi Gruyere, oraz Zupa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na patelni, płaszcz ziemniaki, marchew, pasternak, i korzeń selera w wystarczająco dużo oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby płaszcz, a następnie doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Pieczemy warzywa do miękkości i karmelizujemy na brzegach, około 40 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
SelerSeler
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Warzywa przecedzić partiami z wywarem i przelać do garnka do zupy. Zupę doprawiamy miodem i ostrym sosem do smaku. Schłodzić i przechowywać do przygotowania posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podgrzać: podgrzać na średnim ogniu.
5
Kanapki z serem: Rozgrzej piekarnik. W nocy chcesz służyć zupę, zorganizować regał chłodzenia nad blachą do pieczenia i zebrać 2 kanapki z serem za pomocą 2 kromki chleba i 2 plastry sera na kanapkę. Pokrój każdą kanapkę w kostkę na 9 mini-kanapek i oddziel w blasze do pieczenia, zapewniając przestrzeń między każdą mini-kanapką. Pokryj boki i wierzchołki każdej kanapki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Piec w gorącym piekarniku, aż się zrumienią i ser się roztopi. Float kilka kanapki-grzanki w każdej misce miski zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn