Zupa z pieczonego kopru włoskiego, pomidora i ciecierzycy
Pieczony koper włoski, pomidor i zupa z ciecierzycy może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, cebulkę kopru włoskiego, ciecierzycę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indyjska przyprawiona ciecierzyca i ognista zupa pomidorowa, do zupy z ciecierzycy, kopru włoskiego i brokułów, oraz Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż koper włoski i cebulę w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania; wrzuć do herbu.
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut, mieszając po 15 minutach.
Dodać ciecierzycę do mieszanki warzywnej.
Piec dodatkowe 20 minut lub aż Koper będzie miękki i ciecierzyca zacząć brązowy, mieszając po 10 minutach.
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek na patelnię i gotuj przez 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Dodać mieszankę warzywną, bulion i kolejne 3 składniki (przez sól) na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 3 minuty lub do całkowitego ogrzania.
Zdjąć z ognia i udekorować natką pietruszki.