Zupa z owoców morza z squashem

Zupa z owoców morza z squashem
Zupa z owoców morza z squashem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.65 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zimową dynię, ziemniaki, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać niesłodzone mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Bezglutenowy Wegański Sernik Truskawkowy jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Zupa z owoców morza z squashem, Najlepsze Owoce Morza Chowder, oraz Zupa Z Owoców Morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób bazę chowder. W średnim garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać por, szalotka, czosnek, i imbir i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż por zmięknie, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
PorPor
4
Dodać squash, marchew, i curry, doprawić solą, i gotować, mieszając, przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
MarchewMarchew
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
5
Podgrzać do średniej wysokości, dodać trawę cytrynową, liść laurowy, mleko kokosowe i bulion, i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować bazę chowder aż squash i marchewki są bardzo miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Trawa CytrynowaTrawa Cytrynowa
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
BazaBaza
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BulionBulion
6
Tymczasem zrób małże. W średnim garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MałżeMałże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodać szalotka i czosnek i gotować, mieszając często, aż zmiękną, o 3 protokół. Zwiększyć ogień do wysokiej, dodać wino, i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
WinoWino
8
Dodaj małże, przykryć garnek i parować je, aż po prostu otworzyć szeroko, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść małże do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Usuń małże z muszli; wyrzuć muszle i wszystkie małże, które się nie otworzyły. Odcedzić bulion do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Gdy squash jest miękkie, wyrzucić trawę cytrynową i liść laurowy. Podgrzać bazę w blenderze, aż będzie bardzo gładka i kremowa, a następnie przełożyć przez sitko o drobnych oczkach do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trawa CytrynowaTrawa Cytrynowa
Liście LauroweLiście Laurowe
BazaBaza
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
12
Doprowadzić bazę chowder na wolnym ogniu, następnie dodać surowe pokrojone w kostkę squash, ziemniaki, i rzepa i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BazaBaza
RzepaRzepa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
13
Dodaj rzodkiewki, krewetki, i okonia morskiego i gotować na wolnym ogniu przez około 3 protokół. Wymieszać w małże i paprykę czerwoną. Konsystencja zupy powinna być cieńsza niż tradycyjna zupa-w razie potrzeby dodaj odrobinę reserved mussel liquid. Doprawić odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
RzodkiewkaRzodkiewka
SeabassSeabass
ZupaZupa
MałżeMałże
KrewetkiKrewetki
14
Podawać w miseczkach, posypane mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, czerwoną cebulą, szczypiorkiem i pieprzem Aleppo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Pieprz AleppoPieprz Aleppo
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
ChowderChowder
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn