Zupa Z Owoców Morza Z Chrupiącą Bułką Tartą
Zupa z owoców morza z chrupiącą bułką tartą to pescatarian przepis z 25 porcjami. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz chleb kanapkowy, wino, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 39 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako zupa bardzo przyjazna dla budżetu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane szparagi z cytryną i chrupiącą bułką tartą, Zupa kalafiorowa z chrupiącą bułką tartą Chorizo, oraz Linguine Z Krewetkami, Karczochami I Chrupiącą Bułką Tartą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F. w robocie kuchennym pulsuj chleb i 2 łyżki oleju, tworząc grube okruchy.
Rozprowadzić na blasze do pieczenia i piec, podrzucając raz, aż złoty, 6 do 8 protokół.W międzyczasie podgrzej pozostałą łyżkę oleju w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 4 do 5 protokół.
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół więcej.
Dodać sok z małży i 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia.
Dodać ryby i małże do rondla i gotować delikatnie, przykryte, aż ryba jest nieprzezroczysta w całym i małże otworzyły, 4 do 6 protokół. (Odrzuć wszystkie, które pozostają zamknięte.) Wymieszać w pół na pół, łyżeczka soli i łyżeczka pieprzu i gotować, aż ogrzane przez, 1 do 2 protokół.
Podawać posypane natką pietruszki i bułką tartą.