Zupa z małży z awokado, pomidorem i koperkiem to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 351 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka wody, pół na pół, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Zupa z małży z awokado, pomidorem i koperkiem, Awokado Pomidorowa Kanapka Z Serem Sojowym I Koperkiem, oraz Pilaw z małży i kałamarnic ze słodkimi przyprawami i koperkiem.
Instrukcje
1
Pory umyć w misce z zimną wodą, mieszając je, a następnie wyjąć pory i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Pory gotować na maśle w szerokim 5-kwartowym ciężkim garnku na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodać tymianek i gotować, mieszając, 1 minutę. Wymieszać z piwem i wodą, następnie zwiększyć ciepło do umiarkowanie wysokiego i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
4
Dodać małże i powrócić płyn do wrzenia, częściowo przykryte. Gotuj, całkowicie przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż małże szeroko się otworzą, sprawdzając często po 4 minutach i przenosząc do dużej miski. (Należy wyrzucić małże, które pozostają nieotwarte po 8 minutach.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
5
Pracując nad miską, Usuń małże z muszli i włóż do miski (Odrzuć muszle wraz z przylegającymi porami).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
(zalecany: Sos A1)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
6
Wlać płyn do gotowania zgromadzony w misce z powrotem do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
Słonina Wieprzowa
7
Płyn do gotowania wlać przez sito wyłożone podwójną warstwą gazy lub zwilżonymi ręcznikami papierowymi do 2-litrowego ciężkiego rondla. Wymieszać w pół na pół, sól i biały pieprz, a następnie podgrzewać na umiarkowanie małym ogniu do gorąca (nie gotować). Mieszaj w małżach i podgrzewaj, aż się tylko ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Pudełko Suszonego Spaghetti
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Dodatkowa Woda
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
Tymczasem połowę awokado, a następnie obrać 1 połowę (pozostałą połowę owinąć szczelnie w folię i zarezerwować do innego użycia).
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
11
Podawać natychmiast.
1
Zupę, bez pół na pół, można przygotować 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić (z małż łuskanych w zupie), przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Karton Kremowej Zupy Z Dyni
2
Usuń małże i podgrzej zupę na umiarkowanie małym ogniu przed dodaniem pół na pół, a następnie kontynuuj przepis.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.