Zupa z makaronu, jarmużu i białej fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu, jarmużu i zupy z białej fasoli. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Jeśli masz boczek, jarmuż, makaron i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 45 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zupa Z Kapusty, Białej Fasoli I Makaronu, Parmezan, Biała Fasola I Zupa Z Jarmużu Z Rozdartym Makaronem, oraz Makaron z kapustą, cytryną i białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić boczek w dużym garnku lub holenderski piekarnik na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące, o 4 protokół.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zmięknie, o 3 protokół.
Dodać marchew, czosnek, koncentrat pomidorowy, tymianek i 1/2 łyżeczki każda sól i pieprz i gotować, aż marchew zacznie zmiękać, o 2 protokół.
Dodać bulion z kurczaka, 6 szklanek wody i skórkę z parmezanu. Zwiększyć ciepło do wysokiej; przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Dodać makaron i fasolę i gotować, odkryte, 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać jarmuż. Dusić, odkryte, aż lekko zgęstnieje, o 7 protokół.
Zdjąć skórkę z parmezanu, wymieszać połowę startego sera i doprawić solą i pieprzem. Chochle do misek i top z pozostałym serem.
W porcji: kalorie: 499; tłuszcz całkowity: 16 gramów; tłuszcz nasycony: 6 gramów; białko: 23 gramów; węglowodany całkowite: 66 gramów; cukier: gramów; błonnik: 9 gramów; Cholesterol: 44 miligramów; sód: 763 miligramów
Zdjęcia Christopher Testani