Black Bean i Salsa Noodle Soup może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 10g białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz japoński makaron kręcony, kukurydzę z jądra, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Czarnej Fasoli I Salsy, Zupa Z Czarnej Fasoli I Salsy, oraz Zupa z czarnej fasoli i salsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 4-quart holenderski piekarnik, podgrzać bulion do wrzenia. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera; zmniejszyć ogień do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Gotować 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.