Zupa Z Makaronem Miso
Zupa z makaronem Miso wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brokuły różyczki, makaron jajeczny, imbir, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób lubiło tę zupę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Zupa Z Makaronem Udon Miso, Zupa Makaronowa Miso Z Warzywami, oraz Zupa Z Makaronem Miso Soba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj imbir i czosnek, smażyć 1 minutę.
Dodaj bulion, brokuły, marchew, cebula, i chile pasty; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 minuty. Wymieszać z makaronem i miso; gotować 1 minutę lub aż miso zostanie zmieszane.