Zupa Z Kotleta Schabowego

Zupa Z Kotleta Schabowego
Zupa z kotleta schabowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Za 88 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 157 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką liść laurowy, paprykę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ziemniaki, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 44 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa jarzynowa z smażonego kotleta schabowego babci Neely, Zapiekanka Z Kotleta Schabowego, oraz Pyskaty Kotlet Schabowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść kotlety wieprzowe, paprykę, oregano, czosnek w proszku, sól, pieprz, chili w proszku, liść laurowy, bulion z kurczaka, wodę i sos sojowy w dużym garnku. Doprowadzić do wrzenia bez przykrycia, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Chili W ProszkuChili W Proszku
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sos SojowySos Sojowy
Liście LauroweLiście Laurowe
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wyjmij kotlety wieprzowe i odstaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
3
Ubij 3/4 szklanki płynu do gotowania z mąką; odstawić. Gdy kotlety schabowe ostygną, Usuń i wyrzuć wszelkie kości lub tłuszcz. Pokrój lub posiekaj mięso na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodaj ziemniaki, brokuły, marchewkę, cebulę, seler i gotowaną wieprzowinę z powrotem do garnka. Doprowadź mieszaninę do wrzenia, dodaj mąkę. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
BrokułyBrokuły
MarchewMarchew
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Usuń liść laurowy i delikatnie zetrzyj ziemniaki przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
ZiemniakZiemniak

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to moje najlepsze typy kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Seaglass rosé z Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
SeaGlass Rose z Pinot Noir
SeaGlass Rose z Pinot Noir
Piękne odbicie dziewiczego przybrzeżnego terroir hrabstwa Monterey, różowe otwiera się pachnącymi poziomkami i suszonymi płatkami róż na nosie. Smaki soczystej wiśni idojrzałe maliny są zrównoważone orzeźwiającą kwasowością i chrupiącym, czystym wykończeniem. To tętniące życiem wino jest zróżnicowanym partnerem menu, wyjątkowo dobrze komponując się z prosciutto i ciastami melonowymi lub krabowymi z pikantnymi aioli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn