Zupa z korzenia selera z Klementynką-tosty smakowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj zupy z korzenia selera z grzankami z Klementyny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz masło, korzeń selera, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gruba zupa z warzyw korzeniowych z serowymi grzankami pesto, Zupa Z Korzenia Selera, oraz Zupa Z Korzenia Selera.
Instrukcje
Dodać por i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż zmięknie.
Dodaj korzeń selera, bulion i wodę. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować, aż korzeń selera będzie miękki, 20 protokół. Zupę przecedzić w blenderze; powrócić do rondla i wymieszać ze śmietaną. Doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie usuń skórkę i biały rdzeń z klementynek. Praca nad patelnią, przeciąć między membranami, aby zwolnić sekcje. Wycisnąć sok z membran na patelni; dodać szalotkę, ocet i nasiona gorczycy. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż większość soku odparuje i owoce zaczynają się rozkładać, 2 minuty.
Niech smak ostygnie do temperatury pokojowej. Wymieszać z estragonem i doprawić solą.
Rozłóż smakołyk na grzankach i podawaj z zupą.