Zupa Z Kopru Marchewkowego
Marchew zupa koper włoski może być tylko zupa szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 185 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 145 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, wody, nasion kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 96%. Spróbuj Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, Zupa Marchewkowa Z Kopru Włoskiego, oraz Zupa Z Kopru Marchewkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232° z regałem w najniższej pozycji.
Posiekać tyle kopru włoskiego liści do środka 1 łyżka stołowa i rezerwy. Odrzuć łodygi i pozostałe liście. Cebulki pokroić o grubości 1/4 cala i wymieszać z marchewką, cebulą, czosnkiem, 3 łyżkami oleju, cukrem, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozłóż w 4-stronnej patelni i piecz, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje i zmięknie, 25 do 30 minut.
Połowę warzyw zmiksować w blenderze z bulionem, aż będzie bardzo gładka.
Przełożyć do średniego rondla. Powtórzyć z pozostałymi warzywami i wodą. Cienka do pożądanej konsystencji z dodatkową wodą i gotować na wolnym ogniu 2 minuty. Doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie drobno zmielić nasiona kopru włoskiego w młynku i wymieszać z pozostałymi 2 łyżkami oleju. 3
Podawać zupę skropioną olejem z kopru włoskiego i posypaną zarezerwowanymi liśćmi.
* Zupa może być przygotowana 1 dzień wcześniej i schłodzona.* Olej z kopru włoskiego można wytwarzać 2 dni wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.