Zupa Z Kopru Marchewkowego

Zupa Z Kopru Marchewkowego
Marchew zupa koper włoski może być tylko zupa szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 185 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 145 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, wody, nasion kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 96%. Spróbuj Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, Zupa Marchewkowa Z Kopru Włoskiego, oraz Zupa Z Kopru Marchewkowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° z regałem w najniższej pozycji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posiekać tyle kopru włoskiego liści do środka 1 łyżka stołowa i rezerwy. Odrzuć łodygi i pozostałe liście. Cebulki pokroić o grubości 1/4 cala i wymieszać z marchewką, cebulą, czosnkiem, 3 łyżkami oleju, cukrem, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Rozłóż w 4-stronnej patelni i piecz, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje i zmięknie, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Połowę warzyw zmiksować w blenderze z bulionem, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przełożyć do średniego rondla. Powtórzyć z pozostałymi warzywami i wodą. Cienka do pożądanej konsystencji z dodatkową wodą i gotować na wolnym ogniu 2 minuty. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
W międzyczasie drobno zmielić nasiona kopru włoskiego w młynku i wymieszać z pozostałymi 2 łyżkami oleju. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Podawać zupę skropioną olejem z kopru włoskiego i posypaną zarezerwowanymi liśćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
ZupaZupa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1
* Zupa może być przygotowana 1 dzień wcześniej i schłodzona.* Olej z kopru włoskiego można wytwarzać 2 dni wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
ZupaZupa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn