Zupa z kiełbasą obfite II

Zupa z kiełbasą obfite II
Hearty Sausage Soup II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.91 za porcję. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka czosnku, pomidorów w puszkach, pasty pomidorowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Obfita Zupa Z Kiełbasek, Obfita Zupa Z Soczewicy I Kiełbasy, oraz Obfita Zupa Z Kapusty I Kiełbasy.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu; gotować kiełbasę, cebulę, paprykę i czosnek w gorącym oleju, aż cebula będzie miękka, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj wodę, kapustę, marchew, pokrojone w kostkę pomidory, pastę pomidorową, kostki bulionowe z wołowiny, przyprawioną sól, tymianek i pieprz cayenne do garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, umieść pokrywę na garnku i gotuj zupę na wolnym ogniu przez 45 minut. Wymieszać cukinię i fasolę do zupy; gotować kolejne 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa WołowaKostka Bulionowa Wołowa
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PomidorPomidor
CukiniaCukinia
KapustaKapusta
MarchewMarchew
FasolaFasola
TymianekTymianek
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Doprowadzić duży garnek z lekko osoloną wodą do wrzenia. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, aż gotowane jeszcze firmy do kęsa, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron JajecznyMakaron Jajeczny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Odcedzić i wymieszać z zupą. Zupę wrzucić do miseczek, a na wierzchu polać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn