Zupa Z Kapusty Indyczej
Zupa z kapusty indyczej jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. To danie główne ma 191 kalorii, 16G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka, olej canolan, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Kapusty Indyczej, Zupa z kapusty z indykiem, oraz Zupa z kapusty imbirowej Paleo (z indykiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym czajniku do zupy, gotować indyka i cebulę w oleju na średnim ogniu, aż indyk nie będzie już różowy; odcedzić.
Dodać ziemniaki, marchew, kapustę, bulion, musztardę, chrzan, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; stopniowo mieszaj do zupy. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.