Zupa z kapusty i kopru włoskiego z prażonymi chipsami czosnkowymi

Zupa z kapusty i kopru włoskiego z grzankami czosnkowymi może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, cienkie ziemniaki, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, Zupa Z Kopru Włoskiego Z Papryką Z Chipsami Pita, oraz Cioppino (zupa z owoców morza) z koprem włoskim i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować, często mieszając, aż złoty, 4 protokół. Szczep, zastrzegając czosnek i 3 łyżki. olej.
Połóż 3 łyżki. olej w dużym garnku.
Podgrzać na średnim ogniu.
Dodać cebulę i koper włoski; gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodaj bulion, 2 szklanki wody, kapustę, ziemniaki, pomidory, kminek i sól. Przykryć i doprowadzić do duszenia; gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Top zupa z kopru włoskiego liści, pietruszki i czosnku chipsy.