Zupa z kapusty i kapusty
Kapusta i kapusta zupa może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 133 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa z kapusty i kapusty z Farro, Kapusta smażona i jarmuż, oraz Zapiekanka z kapusty i kapusty.
Instrukcje
Pomidory, masło, suszoną mieloną cebulę, sól i czarny pieprz Połącz w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, umieścić pokrywę na rondlu i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać seler, cebula, czosnek, i liście laurowe w gorącym oleju, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Dodać mieszankę pomidorową; gotować i wymieszać kolejne 5 minut.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Wlać wodę do garnka. Wymieszaj zieloną kapustę, bazę wołową, zioła prowansalskie i płatki czerwonej papryki do wody. Luźno przykryć garnek i gotować mieszaninę przez 25 minut.
Fasolę i jarmuż wymieszać do zupy. Ponownie luźno przykryć garnek i kontynuować gotowanie kolejne 15 minut.