Zupa Z Kalafiora Cheddar
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Zupa z kalafiora Cheddar może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 235 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz marchew, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa kalafiorowo-cheddarowa, Zupa Cheddar Z Kalafiora, oraz Cheddar-Zupa Kalafiorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 7 protokół.
Bulion z kurczaka, ziemniaki i marchew wymieszać z mieszanką cebuli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż marchew i ziemniaki będą miękkie, 10 do 15 minut.
Odcedzić warzywa z bulionu z kurczaka łyżką szczelinową. Warzywa Puree w robocie kuchennym, pracując partiami.
Powrót puree warzywa do bulionu i przynieść na wolnym ogniu.
Wymieszać kalafior, koperek i musztardę w proszku do mieszaniny bulionu.
Wymieszać ser Cheddar do mieszaniny bulionu, w małych partiach, aż ser się stopi, 5 do 10 minut. Doprawić solą i czarnym pieprzem.