Zupa Z Kalafiora Cheddar

Zupa Z Kalafiora Cheddar
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Zupa z kalafiora Cheddar może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 235 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz marchew, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa kalafiorowo-cheddarowa, Zupa Cheddar Z Kalafiora, oraz Cheddar-Zupa Kalafiorowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Bulion z kurczaka, ziemniaki i marchew wymieszać z mieszanką cebuli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż marchew i ziemniaki będą miękkie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Odcedzić warzywa z bulionu z kurczaka łyżką szczelinową. Warzywa Puree w robocie kuchennym, pracując partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Powrót puree warzywa do bulionu i przynieść na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Wymieszać kalafior, koperek i musztardę w proszku do mieszaniny bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
6
Wymieszać ser Cheddar do mieszaniny bulionu, w małych partiach, aż ser się stopi, 5 do 10 minut. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn