Zupa z kaczki i makaronu

Zupa z kaczki i makaronu
Zupa z kaczką i makaronem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Na 4,72 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz imbir, kiełki fasoli mung, anyż Gwiaździsty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Makaronem Z Chińskiej Pieczonej Kaczki, Sałatka z makaronem Soba z wędzoną kaczką, oraz Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj makaron. Gotować do miękkości (4 minuty). Spłukać pod zimną wodą; odcedzić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
3
Dodaj do bulionu garnkowego, wodę, połówki szalotki, imbir, anyż, ziarna pieprzu i 1/2 łyżeczki soli. Gotować, a następnie gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
ImbirImbir
AnyżAnyż
BulionBulion
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Umieść dużą patelnię żaroodporną w środku piekarnika; ogrzać do 204°. Kaczka sucha. Korzystając z końcówki noża, skubaj skórę w krzyżówce, uważając, aby nie pokroić w kaczkę; doprawić 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Smażyć, skórę w dół, na patelni, aż termometr mięsa rejestruje165 (około 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
5
Włącz brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
6
Odcedzić tłuszcz, włączyć kaczki nad, i broil 6 cali od ciepła, aż skóra będzie złoty (2 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
7
Przenieś kaczkę na deskę do krojenia; pozostaw 10 minut. Kawałek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Bulion szczep. Powrót do garnka, dodać kiełki; gotować 5 minut. Ułóż makaron, kaczka i plasterki szalotki w miseczkach. Rosół z kadzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MakaronyMakarony
KiełkiKiełki
BulionBulion
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
GarnekGarnek
9
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn