Zupa z jagnięciny, kiełbasy i fasoli

Zupa z jagnięciny, kiełbasy i fasoli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jagnięcinę, kiełbasa, i zupa fasolowa spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 362 kalorie, 22g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bez kości, odtłuszczony bulion z kurczaka, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa z szynki lub jagnięciny, Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem), oraz Zupa Z Kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić jagnięcinę na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2
W 5-do 6-quart patelni, połączyć jagnięcinę, tymianek i 1 szklankę wody. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odkrywać i gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż na dnie patelni powstanie brązowy film, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać 1/3 bulionu szklanki i wymieszać poluzować rumiane kawałki, następnie mieszać często aż jagnięcina jest lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Dodać pozostały bulion i liście laurowe; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Odciąć 1/4 wierzchu z główki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodać główkę czosnku do bulionu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż jagnięcina będzie miękka po przekłuciu, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
8
Łyżką szczelinową wyjąć czosnek i odstawić na bok. Na patelni dodaj pomidory (w tym sok), kiełbaski i fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wycisnąć ząbki czosnku z głowy i dodać goździki do zupy. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu do mieszania smaków, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
10
Jeśli zupa jest grubsza niż chcesz, cienkie z odrobiną wody i gotować na wolnym ogniu 2 do 3 więcej minut do mieszania smaków. Chochle do misek lub kubków i dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn