Zupa z jagnięciny i jęczmienia

Zupa z jagnięciny i jęczmienia
Zupa jagnięca i jęczmienna to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jęczmienia perłowego, cebula, jagnięcina shanks, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa z jagnięciny i jęczmienia, Obfita zupa jagnięca i jęczmienna, oraz Garnek Garnek Gulasz Jagnięcy Z Jęczmieniem.

Instrukcje

1
Włożyć golonki do wolnej kuchenki i dodać połowę marchwi, selera i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Wlać bulion, przykryć i gotować na małym do miękkości, około 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
3
Wyjąć uchwyty na talerz, przykryć folią i schłodzić. Przelej płyn do dużej miski. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 5 godzin lub na noc. Gdy płyn ostygnie, usuń stałą warstwę tłuszczu, która tworzy się na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Usuń mięso z goleni, odrzucając cały tłuszcz i chrząstkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
5
Jagnięcinę pokroić na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
6
Do dużego garnka wlać odtłuszczoną ciecz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj pozostałe marchewki, seler i cebulę. Wymieszać z jagnięciną i jęczmieniem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej-wysokiej i gotować, aż warzywa i jęczmień będą miękkie, o 30 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
JęczmieńJęczmień
SelerSeler
CebulaCebula
JagnięcinaJagnięcina
8
W razie potrzeby posypać natką pietruszki i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn