Zupa z jagnięciny i jęczmienia
Zupa jagnięca i jęczmienna to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jęczmienia perłowego, cebula, jagnięcina shanks, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa z jagnięciny i jęczmienia, Obfita zupa jagnięca i jęczmienna, oraz Garnek Garnek Gulasz Jagnięcy Z Jęczmieniem.
Instrukcje
Włożyć golonki do wolnej kuchenki i dodać połowę marchwi, selera i cebuli.
Wlać bulion, przykryć i gotować na małym do miękkości, około 8 godzin.
Wyjąć uchwyty na talerz, przykryć folią i schłodzić. Przelej płyn do dużej miski. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 5 godzin lub na noc. Gdy płyn ostygnie, usuń stałą warstwę tłuszczu, która tworzy się na wierzchu.
Usuń mięso z goleni, odrzucając cały tłuszcz i chrząstkę.
Jagnięcinę pokroić na małe kawałki.
Do dużego garnka wlać odtłuszczoną ciecz.
Dodaj pozostałe marchewki, seler i cebulę. Wymieszać z jagnięciną i jęczmieniem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej-wysokiej i gotować, aż warzywa i jęczmień będą miękkie, o 30 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
W razie potrzeby posypać natką pietruszki i podawać na gorąco.