Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Pozole z indyka. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 45g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz rzodkiewki, salsę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chipotle Turcja Pozole, Zupa Z Kurczaka Pozole, oraz Kolacja dziś wieczorem: bezmięsna Pozole Verde (zupa z hominy).
Instrukcje
1
Umieścić indyka w 8-qt. stockpot. 1 cebulę posiekać, odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Pozostałą cebulę pokroić w ćwiartki; dodać do garnka z marchewką, selerem, liśćmi laurowymi, czosnkiem i wodą. Doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu 2 godziny, skimming powierzchni w razie potrzeby i gotowanie boczek na patelni, aż chrupiące po 1-3 / 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
Smażone Krewetki, Obrane
3
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe; odcedzić, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać posiekaną cebulę do kapiących na patelni; gotować i mieszać 5 min. albo aż będzie krucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Odcedzić bulion z indyka; wyrzucić odcedzone ciała stałe. Powrót bulionu do garnka. Wymieszać z boczkiem, posiekaną cebulą i wszystkimi pozostałymi składnikami z wyjątkiem rzodkiewki i sałaty. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Podawać zupę z rzodkiewką i sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany