Zupa Z Indyka-Jarzynowa
Indyk-zupa jarzynowa jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli nie masz bulionu wołowego z dodatkiem soli, indyka, mieszanki zupy jarzynowej i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Jarzynowa Z Indyka, Zupa Z Indyka Warzywnego, oraz Mama najlepsza zupa jarzynowa z indyka.
Instrukcje
Przykryć holenderski piekarnik sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu do nagrzania.
Dodać indyka; gotować, ciągle mieszając, aż się kruszy.
Połączyć 1 szklanka bulionu i mąki, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Dodaj mieszankę mąki, pozostały bulion, pomidory i pozostałe składniki do holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do średniego i gotować 20 minut.