Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z indyka i dzikiego ryżu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 104 kalorie, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka oryginalnego smaku i mieszanki ryżu, bulion z kurczaka, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa Z Dzikiego Ryżu Z Indyka, Zupa Z Dzikiego Ryżu Z Indyka, oraz Zupa Z Indyka I Dzikiego Ryżu.
Instrukcje
1
Roztopić masło w 5-litrowym holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Wymieszać olej i mąkę trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z wodą, indykiem, wodą, bulionem, grzybami, cebulą, ryżem i przyprawami do ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa
Grzyby
Masło
Cała Turcja
Bulion
Mąka Uniwersalna
Cebula
Woda
Ryż
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Trzepaczka
2
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 25 minut lub aż ryż będzie miękki.