Zupa z gorących i kwaśnych owoców morza
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Gorąca i kwaśna zupa z owoców morza może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, olej roślinny, szalotki; białe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać białka scallion i gotować, aż lekko miękkie, 2 do 3 protokół. Wymieszać imbir i gotować około 1 minuty.
Dodać 7 szklanek wody, sos sojowy, cukier, sól do smaku, 3/4 łyżeczki pieprzu i grzyby. Przykryć i doprowadzić bulion na wolnym ogniu.
Wymieszać skrobię kukurydzianą z 1/4 szklanki zimnej wody i stopniowo mieszać do bulionu. Doprowadzić do delikatnego wrzenia, mieszając; bulion lekko zgęstnieje.
Dodaj zielenie scallion, pomidory i białe ryby do bulionu, i gotować na wolnym ogniu, aż ryba jest nieprzezroczysta, o 3 protokół.
Dodaj przegrzebki, ocet, i sól i pieprz do smaku (przegrzebki będzie gotować natychmiast od ciepła zupy). Chochla do misek.
Zdjęcia Antonis Achilleos