Zupa z gorzkich ziół z kluskami serowymi

Zupa z gorzkiej zieleni z kluskami serowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 612 kalorii, 40g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, lekko ser Pecorino romano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gorzkie warzywa z migdałami i kozim serem, Gorzkie warzywa z migdałami i kozim serem, oraz Jesienna Zupa Z Dyni, Gorzkiej Zieleni I Ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz parmezan z 1 szklanką Pecorino, bułką tartą, natką pietruszki, jajkami i połową czosnku i mieszaj, aż powstanie miękkie ciasto. Używając zwilżonych rąk, zwiń mieszaninę w kulki o średnicy 3/4 cala i ułóż w jednej warstwie na blasze wyłożonej folią. Przechowywać w lodówce, aż schłodzone i firmy, o 30 protokół.
W międzyczasie, w średnim rondlu, rozgrzać oliwę do połysku.
Dodać pozostały czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmięknie, o 30 sekund.
Dodać zieleninę i gotować, mieszając, aż zwiędnie i po prostu zaczyna się brązowy, 3 do 4 minut dłużej.
Dodaj Czas i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Wrzucić pierogi do gotującego się wywaru i gotować, aż wypłyną na powierzchnię, około 5 minut. Doprawić zupę solą i pieprzem i podawać w głębokich miseczkach, przekazując dodatkowe Pecorino przy stole.