Zupa z fasoli Pinto, pomidorów i dyni to bezglutenowe i wegańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.36 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, cebuli, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa z dyni i pomidorów, Zupa z dyni i białej fasoli, oraz Toskańska zupa z fasoli i dyni.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj cebulę i seler; smażyć, aż cebula będzie złoty, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Cebula
3
Dodać czosnek; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
4
Dodać bulion i następne 5 składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest miękka, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Bulion
5
Przełożyć 3 szklanki zupy do blendera; lekko ostudzić, następnie puree do uzyskania gładkiej konsystencji. Puree do garnka z zupą. Dusić do ogrzania przez, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Garnek
6
Zupa z kadzi na 6 miseczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego