Zupa z fasoli i jarmużu z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 373 kalorie, 26g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka mielonego indyka, pasta pomidorowa, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pastan I Zupa Fasolowa Z Kapustą, Zupa Z Białej Fasoli I Jarmużu Z Kiełbasą Z Indyka, oraz Kiełbasa Z Indyka, Kapusta I Zupa Z Białej Fasoli.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, ale nadal twarde do ukąszenia, o 12-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dobrze spuścić.
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku do zupy; dodać indyka, cebulę i czosnek. Gotować na średnim ogniu, aż mięso brązowieje i cebula jest miękka, o 5 protokół. Wymieszać z szałwią i rozmarynem i gotować przez około 1 minutę, nie dopuścić ziół do brązowienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Do garnka wlać bulion i wodę wraz z fasolą garbanzo i pastą pomidorową. Doprowadzić do wrzenia i dodać jarmuż. Dusić, aż kapusta zmięknie, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Jarmuż
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Aby służyć, umieścić porcję gotowanego makaronu na dnie miski zupy i chochli gorącej zupy nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego