Zupa z fasoli i kapusty indyczej z makaronem
Zupa z fasoli i kapusty indyczej z Pastanem to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, rosół z kurczaka, szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przepis ten zachwycił 214 osób. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Pastan I Zupa Fasolowa Z Kapustą, Zupa Z Białej Fasoli I Jarmużu Z Kiełbasą Z Indyka, oraz Kiełbasa Z Indyka, Jarmuż I Zupa Fasolowa Cannellini.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, ale nadal twarde do ukąszenia, o 12-15 minut.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku do zupy; dodać indyka, cebulę i czosnek. Gotować na średnim ogniu, aż mięso brązowieje i cebula jest miękka, o 5 protokół. Wymieszać z szałwią i rozmarynem i gotować przez około 1 minutę, nie dopuścić ziół do brązowienia.
Do garnka wlać bulion i wodę wraz z fasolą garbanzo i pastą pomidorową. Doprowadzić do wrzenia i dodać jarmuż. Dusić, aż kapusta zmięknie, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Aby służyć, umieścić porcję gotowanego makaronu na dnie miski zupy i chochli gorącej zupy nad.