Zupa Z Estragonu Szparagowego
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Zupa z estragonu szparagowego może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 124 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką szparagi, szalotki, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Szparagowa Krem Z Jogurtem I Estragonem, szparagi z estragonem vinaigrette, oraz Szparagi Cytrynowo-Estragonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi opłukać, zdjąć i wyrzucić twarde końce. Grubo posiekać szparagi.
W 4-do 5-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać oliwę z oliwek i szalotki, aż szalotki są kulejące, o 3 protokół.
Dodaj szparagi, 1 1/2 łyżki estragonu, bulion warzywny i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż szparagi będą miękkie-chrupiące po przekłuciu, o 3 minuty dłużej.
W międzyczasie ubijaj śmietanę, aż utrzyma miękkie szczyty.
W blenderze, czysta zupa, aż będzie gładka, porcja na raz. Doprawić do smaku solą.
Powrót zupy na patelnię i mieszać na dużym ogniu, aż do gotowania na parze. Chochle do misek, a następnie posypać pozostałym estragonem.
Dodaj równą porcję bitej śmietany do każdej miski.