Zupa z dzikiego ryżu i korzenia selera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj dzikiego ryżu i zupy z korzenia selera. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz seler, sól koszerna, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Seler Korzeń & Dziki Ryż Chowder, Zupa Z Korzenia Selera, oraz Zupa Z Korzenia Selera.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj por i marchew; przykryć i gotować 5 protokół. Odkryć i gotować 5 minut lub do miękkości. Wymieszać w winie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj seler, bulion, 1 szklankę wody, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować 10 minut lub aż seler będzie miękki.
Umieść 1 szklankę mieszanki zupy w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Dodać puree mieszaniny zupy z powrotem do rondla.
Dodać dziki ryż; gotować 15 protokół.