Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z dzikiego ryżu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,26 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, paprykę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać seler, marchew, cebulę i paprykę; gotować około 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Wymieszać z Bisquick mix, sól, pieprz i tymianek. Wymieszać z wodą, bulionem i dzikim ryżem.