Zupa z dyni z pieczonym Purée z czerwonej papryki
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i cała zupa 30? Zupa z dyni z pieczonym Purée z czerwonej papryki może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 165 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, bulion warzywny, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z pieczonej czerwonej papryki i dyni, Zupa z pieczonej czerwonej papryki i dyni, oraz Zupa z dyni i pieczonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę; smażyć do miękkości, o 12 protokół.
Dodać czosnek; wymieszać 1 minutę.
Dodać squash i 5 1/2 szklanki bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest miękki, o 40 protokół. Lekko schłodzić.
Pracując partiami, zupa puree w blenderze, aż będzie gładka. Powrót puree do garnka.
Dodaj 1 łyżeczkę tymianku i skórkę pomarańczową. Cienka zupa z większą ilością bulionu w razie potrzeby. Dusić 3 minuty. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Kryj się i wyluzuj. Przepłukać przed podaniem, przerzedzenie z większą ilością bulionu w razie potrzeby.)
Zupa z chochli do misek. Zawirować 1 łyżkę pieczonego Puree z czerwonej papryki do zupy w każdej misce.
Posypać pozostałymi 2 łyżeczkami tymianku i podawać.
W porcji (w tym puree z czerwonej papryki): kalorie, 200; tłuszcz całkowity, 8 g; Tłuszcz nasycony, 1 g; cholesterol, 0; błonnik, 8 g