Zupa z dyni z kopniakiem

Zupa z dyni z kopniakiem
Zupa z dyni Butternut z kopnięciem może być tylko zupa szukasz. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 933 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, tymianku, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać cebulę, imbir, i pieprz jalapeno; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
MasłoMasło
ImbirImbir
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj dyni i bulion z kurczaka, i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest tender, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
3
Wymieszać z odparowanym mlekiem, mlekiem kokosowym, cukrem, solą i pieprzem. Gotować i mieszać 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
CukierCukier
4
Wlać zupę do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny. Przytrzymaj pokrywkę blendera złożonym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę, zanim zostawisz ją na puree. Puree partiami, aż będzie gładka i wlać do czystego garnka. Alternatywnie, można użyć blendera i puree zupę prawo w garnku. Chochle do misek, i udekorować kwaśną śmietaną i tymiankiem służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
TymianekTymianek
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
GarnekGarnek
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn