Zupa z dyni Teri
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Teri ' s Butternut Squash zupa może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka ziela angielskiego, cebuli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem.
Instrukcje
Połączyć olej i masło w dużym suacepan na średnim ogniu.
Dodać Kabaczek, cebulę i czosnek. Gotować przez około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie krucho-miękka.
Dodaj ziele angielskie; gotuj jeszcze minutę.
Dodaj bulion. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż squash jest tender.
Proces w robocie kuchennym, aż będzie gładki. Powrót do rondla; podgrzewać do gorąca. Jeśli preferowana jest cieńsza zupa, dodaj trochę więcej bulionu lub wody. Zupa z kadzi do misek na zupę.
Dekorować, w razie potrzeby.