Zupa Z Czerwonej Papryki I Kalafiora
Czerwona papryka-kalafior zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 103 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kalafior, pieprz, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Z Pieczonej Czerwonej Papryki Kalafiora, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej. Ułóż paprykę skórą do góry na blasze do pieczenia. Broil, obserwując uważnie, aż skórki są zaczernione, o 10 protokół.
Wyjąć paprykę z piekarnika i ostudzić. Obierz miskę, aby zebrać soki; odstaw paprykę i soki na bok.
W dużym garnku na średnim ogniu, ciepła oliwa z oliwek.
Dodaj szalotki, sól, i cayenne i gotować, mieszając do miękkości, 3 protokół.
Dodać bulion i kalafior. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu. Przykryć i gotować 20 protokół.
Dodać paprykę z sokami i gotować, pod przykryciem, aż kalafior będzie miękki, 10 minut. Czyste partiami w blenderze i dodać cukier.
Podawać na ciepło lub na zimno, przyozdobione mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, szczypiorkiem i wyciśnięciem soku z cytryny, jeśli chcesz.