Zupa z czerwonej fasoli z orzechami włoskimi

Zupa z czerwonej fasoli z orzechami włoskimi
Zupa z czerwonej fasoli z orzechami włoskimi może być tylko zupą, której szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 183 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka fasoli, orzechów włoskich, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Fasolowe Chili z orzechami włoskimi i czekoladą, oraz Sałatka z zielonej fasoli z Fetanem i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę posortować i umyć; wstawić do holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą 2 cale powyżej fasoli; odstawić 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Drenaż.
3
Połącz fasolę, bulion i sól w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Fasola odsączyć, zastrzegając 3 szklanki płynu. Rozgnieść fasolę tylną łyżką i wrócić do holenderskiego piekarnika. Wymieszać z zarezerwowanym płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju na patelni do miękkości. Wymieszać orzechy włoskie i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać mieszankę orzecha włoskiego do fasoli i gotować, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
7
Posypać kolendrą i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia18
Magazyn