Zupa z czerwonej fasoli z orzechami włoskimi

Zupa z czerwonej fasoli z orzechami włoskimi
Zupa z czerwonej fasoli z orzechami włoskimi może być tylko zupą, której szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 183 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka fasoli, orzechów włoskich, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Fasolowe Chili z orzechami włoskimi i czekoladą, oraz Sałatka z zielonej fasoli z Fetanem i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę posortować i umyć; wstawić do holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą 2 cale powyżej fasoli; odstawić 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Drenaż.
3
Połącz fasolę, bulion i sól w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Fasola odsączyć, zastrzegając 3 szklanki płynu. Rozgnieść fasolę tylną łyżką i wrócić do holenderskiego piekarnika. Wymieszać z zarezerwowanym płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju na patelni do miękkości. Wymieszać orzechy włoskie i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać mieszankę orzecha włoskiego do fasoli i gotować, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
7
Posypać kolendrą i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia18
Magazyn