Zupa Z Czarnej Fasoli
Zupa z czarnej fasoli może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 143 kalorie, 8G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka liści laurowych, mielony kminek, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużej misce. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin.
Połącz fasolę, bulion i następne 5 składników (przez chile) w wolnej kuchence elektrycznej. Przykryć i gotować na niskie 10 godzin. Odrzuć liście laurowe. Wymieszać z sokiem i solą. Chochla 1 1/2 szklanki zupy do każdego z 6 misek; posypać każdy z 2 łyżeczki posiekanej kolendry. Top każdej porcji z 1 1/2 łyżeczki kwaśnej śmietany.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.