Zupa Z Cukinii Ze Świeżych Pomidorów

Zupa Z Cukinii Ze Świeżych Pomidorów
Świeży pomidor zupa z cukinii może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis zupy. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 85 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, estragon, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 32 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sos Do Makaronu Ze Świeżych Pomidorów I Cukinii, Sałatka ze świeżej kukurydzy, pomidorów i cukinii, oraz Świeże Pomidorowe Risotto Z Cukinią I Cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cukinię i czosnek na patelni, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
W blenderze lub robocie, puree pomidory, cebula, i papryka chile, pozostawiając kilka małych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W dużym garnku wymieszaj przecier pomidorowy i bulion warzywny. Doprawić estragonem, koperkiem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i wymieszać w cukinii i czosnku. Przykryć i gotować 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Przecier PomidorowyPrzecier Pomidorowy
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn